ChinChin

 

Chinchin (også kalt Lillemor), 15 år:På nyttårsaften fikk jeg mitt forevighjem. Jeg hadde det så fint der og er utrolig glad i de tobeinte slavene mine❤️. Dessverre liker jeg ikke mine to ‘ufrivillige’ små brødre og jeg begynner å bli veldig stressa av dem, så jeg ønsker meg et nytt hjem hvor jeg kan få være eneste dronningpus (og dyr) i hus!
Jeg er ei utrolig god og kosete dame i min beste alder som liker å ha det rolig rundt meg. Jeg eeeelsker oppmerksomhet så du må ha god tid til meg!😻 Kanskje jeg passer best hos pensjonister eller andre rolige folk som er mye hjemme? Vil helst være innekatt i et rolig hjem uten små barn. Veterinæren sier jeg er frisk men kan godt begynne å spise nyrefôr siden jeg går under betegnelsen senior. Jeg trenger også jevnlige helsesjekker så de kan følge med på at jeg holder meg frisk.
Ikke la deg skremme av min voksne alder! Jeg har nok noen gode år igjen så lenge jeg får godt stell og holder meg frisk❤️ Vil du bli min forevigbestevenn? Ta kontakt da vel!