MARCO og MELISSA

Reddet fra et hardt og brutalt liv på en søppelfylling I Mosjøen.
  Vakker(s)kattene M&M er klare for sitt forevighjem!
😻😻
Marco (ca 1 år) og Melissa (ca 4 år) kom til oss fra kattekolonien på avfallsplassen Shmil i Mosjøen i slutten av mai. De trengte veldig mye tid til å bli trygge på mennesker og fosterhjemmet deres gjorde en kjempebra jobb med sosialisering. I starten lå de bare og gjemte seg og var tydelige på at det var best å holde avstand. De hadde et eget rom hvor de sakte men sikkert lærte seg at mennesker betyr trygghet og mat.
Etter en stund fikk de utforske resten av huset og ble god venn med de to fastboende kattene. Melissa er ei skikkelig nysgjerrig jente som vil være der det skjer. Hun vil helst være med på alt! Hun lar seg endelig bli kosa litt med, noe som viser hvor stort fremskritt hun har gjort❤️.
Marco er litt mer skeptisk og lar seg bli strøket på av og til når han spiser våtfôr. Han elsker lek med laserpenn og er god kompis med de andre kattene.
Selv om skjønneste M&M ikke er blitt fangkatter enda så er det fullt mulig at de kan bli det med mye tid og tålmodighet. Siden de to holdt sammen på Shmil og ble fanget inn samtidig, ønsker vi at de skal få fortsette å være et radarpar!😻😻 De ønsker seg et rolig hjem hos noen som lar dem få ta ting i sitt tempo. De kan også bo med andre katter.😺😺