MARTIN

🐾«Her er jeg! En katt som ingen kjennes ved. Ingen vet helt sikkert hvor jeg kommer fra, om jeg har kommet meg bort fra hjemmet mitt, om jeg er forlatt eller om jeg har bodd ute hele livet😿. Men utifra væremåten min er jeg ikke helt vill. Ikke sint eller aggressiv… bare skeptisk.🤨
Jeg ble funnet ved en gård på Eiterå. Er det virkelig ingen som vet hvem jeg er? Jeg har vanket rundt der i hele sommer. Kanskje jeg har vandret veldig langt siden jeg var ukastrert? Jeg kan være ca 5 år sier dyrlegen, men det er ikke så lett og vite helt sikkert. Det jeg vet er at jeg ikke fryser eller må søke ly for det sure været mer, og jeg har mat i skåla til en hver tid. Gradvis blir jeg vant til milde menneskestemmer som bare vil meg godt😻. Selv om det er litt skummelt..
De som fant meg har gitt meg det flotte navnet Martin😻 så nå er jeg ikke ‘bare’ en katt lengre! Jeg har en identitet❤️
Martin ble levert inn til dyrebeskyttelsen på fredag og ble kastrert, fikk ormekur og vaksine, samt id-merke. Finner vi ingen eier, vil vi sørge for å gi han et godt nytt hjem når han er klar for det🥰. Vi gleder oss til å bli kjent med deg, fineste Martin!