PINK OG GAGA

«Hei.Vi er Pink og Gaga. Vi to hører sammen, så vi må få bli adoptert ilag.

Pink er meg som er langhåret (hvit, brun og svart) og er ca ett år. Jeg er leken av meg, men liker også veldig godt å kose. Jeg er litt som strutsen, stikke hodet mitt inn i armhulen og bare ligge der å kose. Elsker også å ligge inni ett pledd for å sove. Mulig jeg synes det ble litt kalt etter jeg fikk en løveklipp. Liker godt oppmerksomhet og er en “kosebiter” (småbiter litt på fingrene og vasker deg litt, ikke vondt ment, jeg bare koser).Gaga er 3 år og er svart/hvit. Viste du at svarte katter bringer deg lykke?Jeg elsker å prate, ligge nært deg i senga/sofaen og få masse kos og oppmerksomhet. Jeg er ikke så kjempe leken i bunn og grunn, men kanskje jeg kan lære meg å leke litt mer etter hvert? Pink og jeg er nettopp blitt kastrerte og holder på å lære oss å bli kjent med ett nytt menneske, så kanskje vi blir mer leken etterhvert når vi er i bedre form og mer trygg på de rundt oss 😊 Jeg ønsker å være nær deg heke tiden og prate med deg.

Vi ønsker oss ett trygt og godt hjem, det vi kan være de eneste dyrene. Vi skal vist være vandt med hund, så det kan gå bra 😊 Ønsker oss en plass vi kan være litt ute og med noen mennesker som er mye hjemme, siden vi har vært en del alene. Barn er ingen hindring, men de bør være litt eldre og rolige 😊Fostermoren vår ønsker deg/dere velkommen på besøk for å hilse på oss 😊»Er du den rette for Pink og Gaga?