SMIL

Smil heter jeg og er ca 5 år. Jeg er fra Mosjøen og har bodd på avfallsplassen Shmil store deler av mitt liv. Er ikke lett for meg å huske.. men jeg har kjent på kampen om å overleve mot alle odds.  Ble jeg reddet fra et liv i redsel, sult og risiko for alvorlig sykdom. Jeg kom til Mo og rett inn til veterinær hvor jeg ble kastrert, vaksinert, chippet og fikk ormekur. Jeg ble også testet for FIV/FELV og nyrer men jeg var heldigvis frisk.

Jeg har vært rolig og forsiktig helt siden jeg ble reddet, til tross for det harde livet jeg har levd. Jeg er veldig snill men tør ikke helt å stole på mennesker enda, selv om jeg så gjerne vil. Det vil nok komme seg med tiden for jeg får så mye kjærlighet som jeg aldri har fått før og jeg vet jeg innerst inne at jeg er trygg. De er så tålmodige med meg og jeg har ingenting i mot at barna i huset kommer inn til meg og hilser på. Jeg har oppdaget at det er veldig godt å bli børstet for jeg er så skitten i pelsen etter å ha bodd på ei søppeldynge, så det klør nok littJeg godtar også å bli kosa litt med. Så det kommer seg ganske raskt! Med masse tålmodighet og kjærlighet tror jeg at jeg kommer til å bli den perfekte familiekatt!
 Jeg håper mine kattevenner fra Shmil får det like godt som meg. I morgen kommer en ny katt til Mo og vi er kanskje i samme familie. 

Bilde fra Rana Blad, Juni 2020.