VILDE

«Hei! Jeg heter Vilde og er hun lille løvinna med lang pels på bildet. Jeg og min kjæreste søster Tommeline har hatt et litt spesielt liv da vi bodde lenge på kattehuset før vi kom i fosterhjem.🐾 Jeg var veldig sky og engstelig mens søstera mi var den som var mer frampå og trygg.😿 Jeg fant min trygge plass bak kjøleskapet og gjorde meg så liten som mulig slik at ingen skulle se meg.🙀Fosterhjemmet brukte mye tid på meg slik at jeg skulle få se at det ikke var farlig å være der. At det bare var kjærlighet og kos å få❤️😻 De var veldig tålmodig med meg og det hjalp! Jeg ble etterhvert så trygg at jeg turte å komme frem og få kos😻. Det var godt kan du tro! Min tøffe og modige søster var på koserunde lenge før meg. Det hjalp meg å se at hun følte seg trygg! Vi har vært sammen hele livet og det ønsker vi å fortsette med❤️❤️. Nå er vi klare til å få vårt forevighjem men vi har litt spesielle behov siden jeg fort kan bli sky. Vi vil bo hos deg som har det rolig i huset og som kan gi oss masse tid og kjærlighet. Om jeg blir sjenert og vil gjemme meg litt i starten,så må du ikke gi opp. Fosterhjemmet vårt har brukt mange mnd på oss og se hvor trygge vi er blitt😻❤️🐾! Du må være helt sikker på at du ikke er allergisk da det å flytte fra hjem til hjem er uaktuelt for oss.😼 Vi er veldig nysgjerrig på hvem du er! 😻 Vårt forevighjem❤️»

Vilde og Tommeline er 5 år gamle. De er kastrert,chippet,vaksinert og fulgt opp av veterinær. Disse to gulljentene fortjener et rolig og stabilt hjem da de ikke alltid har hatt det så lett i livet sitt. Er du den rette for Vilde og Tommeline så ta kontakt med oss.

FORLAT PÅ TRAPPA TIL DYREBESKYTTELSEN SOMMER 2015

TOMMELINE