STØTT OSS

BLI MEDLEM I DYREBESKYTTELSEN! 

Et medlemskap i Dyrebeskyttelsen koster kr. 390,– per år, og bidrar til at vi kan utføre våre oppdrag på en tilfredsstillende måte. Er du ungdom/student koster det 300,– (t.o.m. det året du fyller 26) og barnemedlem koster kr. 200,– (t.o.m. det året du fyller 12). Du kan også velge et utvidet medlemskap og bli et avtalegiromedlem. Da trekkes du et eget valgt beløp i måneden – minimum kr. 50,–. 

Husk å tilknytte ditt medlemskap til lokalavdelingenMeld deg inn hos Dyrebeskyttelsen.no.

GRASROTANDELEN: NORSK TIPPING 

Vi står nå oppført i Grasrotandelen hos Norsk Tipping. Det betyr at du som spiller hos Norsk Tipping kan velge at 5% av beløpet du spiller for går til vår lokalavdeling. Oppgi org. nr. 994 943 189

STØTT DYREBESKYTTELSEN NORGE

Send SMS DYR til 2377

Send SMS DNMEDLEM til 2377 (innmelding med autotrekk på 50,-/mnd)

 

FOSTERHJEM

Vi er i tillegg helt avhengige av snille, dyrekjære mennesker som kan dele sitt hjem med et hjemløs dyr for en periode. Et fosterhjem er et midlertidig oppholdssted frem til vi finner et permanent hjem. Vi har et stort behov for flere fosterhjem.

VIPPS

Gi gaver med VIPPS! 

# 76258 

Husk å merk hva det gjelder, f.eks donasjon til Dyrebeskyttelsen Mo i Rana.

 

Kontonummer

Bidra med donasjoner til kontonummer 

Dyrebeskyttelsen Norge avd. Mo i Rana: 0539.27.24879

 

 

Vil du vite hva din donasjon/grasrotandel til Dyrebeskyttelsen Mo i Rana har bidratt til?

Vil du vite hva din donasjon/grasrotandel til Dyrebeskyttelsen Mo i Rana har bidratt til? Du har vært med på å hjelpe mange katter! Takket være deg har utallige katter fått medisinsk behandling hos veterinær, samt kastrering og Id-merking. Vi har også takket være din donasjon fått kjøpt inn utstyr som feller, viltkamera, varmesøkende kamera osv – noe som gjør det lettere for oss å få fange inn hjemløse og forvilla katter. Du har vært med på å bidra til at de fikk fosterhjem og forevighjem!